Pravila korišćenja

Pravila korišćenja

Poslednja izmena: 01. januar 2011.

Korišćenjem bilo kog dela 123juhu.com portala (u nastavku 123juhu), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem 123juhu.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo 123juhu.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

123juhu.com

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje 123juhu.com portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

123juhu.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

123juhu.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje 123juhu.com portala koristite na vlastitu odgovornost i 123juhu.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup 123juhu.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

123juhu.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava 123juhu.com portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (123juhu.com, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je 123juhu.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

123juhu.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

123juhu.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

123juhu.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. 123juhu.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

123juhu.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke 123juhu.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

123juhu.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

123juhu.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila 123juhu.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

YouTube

123juhu.com objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji 123juhu.com nema niti može imati uticaja. Samim tim 123juhu.com nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Modifikovanje i promene pravila

123juhu.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama 123juhu.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na 123juhu.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima

Najnovija dešavanja

Copyright © 123juhu 2011-2023.
Sva prava zadržana.