Medved Jogi 3D uskoro u bioskopima

medvedjogiOmiljeni medved, koji krade piknik korpe, dolazi nam u bioskope 03.februara 2011.godine u novom ostvarenju „Medved Jogi“, u 3D tehnologiji.

Park Jelistoun počinje da gubi posetioce. Pohlepni upravnik Braun odlučuje da ga zatvori i proda zemljište. To znači da porodice više neće moći da uživaju u prirodnim lepotama ovog parka, a što je još strašnije, Jogi i Bu Bu biće isterani iz jedinog doma za koji znaju. Suočen sa najvećim izazovom do sada, Jogi će morati da dokaže da je „pametniji od prosečnog medveda“. On i Bu Bu moraju udružiti snage sa svojim starim znancem i rivalom, rendžerom Smitom, kako bi našli način da spreče da se Park Jeliustoun zatvori zauvek.

Jogi medved debitovao je još davne 1958. kao podrška tada popularnom Haklberi Haundu i uskoro je postao mnogo popularniji od njega tako da je već 1961. dobio svoju emisiju “Medvedić Jogi”. Jogi je bio jedan od nekoliko crtanih likova koje su kreirali Hanna-Barbera a koji su imali ogrlicu, što im je omogućilo  da pri animaciji telo crtanog junaka drže statično i da docrtavaju samo pokrete glave  za svaki novi frejm (pokret) kada on nešto priča, čime su smanjili  broj crteža sa 14 000 na oko 2 000. Kao i mnogi drugi likovi iz studija Hanna- Barbera koji su bili inspirisani slavnim ličnostima , i  Jogijev karakter  i maniri bili su inspirisani likom Eda Nortona iz popularne američke skeč –show emisije iz pedesetih “The Honeymooners”.

Središte svih Jogijevih crtanih avantura dešava se u izmišljenom Jelistoun parku, po uzoru na Jeloustoun nacionalni park. Jogi u pratnji svog stalnog pratioca Bu-bu medvedića često pokušava da kamperima ukrade piknik korpe, na veliko nezadovoljstvo upravnika parka. Njegova devojka Sindi se pojavljivala ponekad u ovom crtanom serijalu i uglavnom nije odobravala ove njegove manire. Pored toga Jogi medved bio je poznat po tome što je često govorio u rimi i koristio se krilaticama tipa “Pametniji sam od prosečnog medveda”, mada je često precenjivao svoju bistrinu.

Od 2008. godine poznati “isterivač duhova” Den Ekrojd pozajmljuje glas medvedu Jogiju. Pored njega u filsmkom 3D ostvarenju glasove pozajmljuju i Džastin Timberlejk, Tom Kavanah, Ana Faris i Endi Deli.  Ovu animiranu avanturu za sve uzraste režirao je Erik Brevig. Pogledajte obavezno.

Izvor vesti: www.tuck.rs

Trejlere možete pogledati putem linkova:

http://videooglasi.net/Medved-Jogi-trejler-1-214-2276-listing.htm